string(0) ""

5 δουλειές που θα μπορούσε να κάνει η γάτα σας με μεγάλη επιτυχία

Κωνσταντίνα Μάλλιου

02/07/2024

Photo: Shutterstock

Ας πούμε μερικές αλήθειες. Όλοι οι γατογονείς έχετε σκεφτεί έστω και μία φορά ότι ο μικρός σας αίλουρος πρέπει να βρει τρόπο να “βγάλει” τα λεφτά του.

Βέβαια κάτι τέτοιο δεν γίνεται, αν και πολλές είναι οι γάτες που ακολουθούν καριέρα ηθοποιού και influencer και κυριολεκτικά θησαυρίζουν. Ίσως έχει περάσει και από το δικό σας μυαλό ότι η γάτα σας θα μπορούσε να γίνει ένα εξαιρετικό μοντέλο γιατί και όμορφη είναι και έξυπνη είναι και τίποτα δεν της λείπει. Ίσα ίσα που στα μάτια σας φαίνεται το πιο όμορφο γατάκι του κόσμου – και ίσως είναι.

Αν υπήρχε, όμως, περίπτωση η γάτα σας να κάνει μια δουλειά, ποια θα ήταν αυτή;

Σκρολάροντας στο Instagram, βρήκαμε ένα βιντεάκι που πραγματικά μας έκανε να γελάσουμε. Ένας κηδεμόνας γάτας, του Dexter, έφτιαξε ένα reel που μας δείχνει τι δουλειές θα μπορούσε να κάνει η γάτα του και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Σας παραθέτουμε, λοιπόν, το βιντεάκι αλλά και τα επαγγέλματα που θα μπορούσε να κάνει μια γάτα και θέλουμε να μας πείτε αν συμφωνείτε και τι δουλειά από όλες θα μπορούσε να κάνει η δικιά σας μικρή κυρία.

● Επαγγελματίας “τρυπητήρι”: Όλοι ξέρουμε τι είναι ο διακορευτής, αλλά προσωπικά σχεδόν ποτέ δεν θυμάμαι το όνομά του. Είναι το γνωστό τρυπητήρι εγγράφων. Αυτό το μαραφέτι που ανοίγει τρύπες σε συγκεκριμένες αποστάσεις στα χαρτιά που θέλουμε. Οι γάτες που αγαπούν να δαγκώνουν πράγματα και τα δόντια τους είναι πραγματικά πολύ κοφτερά, θα μπορούσαν άνετα να κάνουν τη συγκεκριμένη δουλειά γραφείου. Δείτε με πόση ευκολία και ευχαρίστηση ανοίγει τις τρύπες ο Dexter. Γεννημένος “τρυπητήρι”!

● Μηχανικός ποδηλάτου: Δείτε τον Dexter με τι δεξιότητα βοηθάει τον κηδεμόνα του να φτιάξει το ποδήλατό του! Άρα άνετα θα μπορούσε και η δικιά σας γατούλα να ακολουθήσει καριέρα μηχανικού, να μάθει τα εργαλεία, να σφίγγει βίδες και να σας επιβλέπει αν κάνετε σωστά τη δουλειά σας. Αφήστε που αν όντως το έκανε επάγγελμα θα είχε το πιο επιτυχημένο συνεργείο της πόλης.

● Κηπουρός: Σκάλισμα, φύτεμα, κλάδεμα, πότισμα, κούρεμα γκαζόν και ένα σωρό άλλες αρμοδιότητες έχει ένας κηπουρός και τις περισσότερες από αυτές σίγουρα θα μπορούσε πολύ εύκολα να αναλάβει και το δικό σας γατόνι. Ειδικά το σκάλισμα και το κούρεμα γκαζόν θα ήταν οι αγαπημένες της εργασίες και θα τις έκανε με μεγάλη μαεστρία.

● Διανομέας: Το καλύτερο delivery boy ή girl θα γινόταν ξεκάθαρα η γάτα σας. Θα σας έφερνε τα πακέτα στην πόρτα του σπιτιού σας και θα σας τα άνοιγε κιόλας για να μην κουραστείτε. Τι άλλο να ζητήσει κανείς στη ζωή του;

● Δημοσιογράφος: Η περιέργεια είναι έμφυτη, οπότε άνετα οι γάτες θα μπορούσαν να γίνουν οι πιο πετυχημένοι δημοσιογράφοι, αυτοί που θα ψάρευαν αμέσως την πιο καυτή είδηση και θα την έκαναν γνωστή σε όλον τον κόσμο. Όπως βλέπετε και στο βίντεο ο Dexter έχει τρέλα με το μικρόφωνο και πιθανότατα είναι ο μεγαλύτερος κουτσομπόλης της γειτονιάς.

left arrow
right arrow

Συνοψίζοντας

Ίσως ήρθε η ώρα και η δική σας γατούλα να συνεισφέρει στο ενοίκιό σας και στον προϋπολογισμό τους νοικοκυριού σας. Οπότε, σκεφτείτε ποια από τις παραπάνω δουλειές θα μπορούσε να κάνει το φουντωτό σας κατοικίδιο και γυρίστε κι εσείς ένα χιομουριστικό βιντέακι που θα σπάσει ρεκόρ από likes!

Σχετικά άρθρα

Οικογένεια έσωσε ορφανό πουλάκι τυλίγοντάς το σε τορτίγια

Πόσες μέρες μπορείτε να αφήσετε τη γάτα σας μόνη της στο σπίτι για να φύγετε διακοπές

Τι να κάνετε όταν ο σκύλος σας δεν θέλει κάποιο μέλος της οικογένειας