string(110) "Τα καλύτερα αντιπαρασιτικά της αγοράς για το κατοικίδιό σας"
Τα καλύτερα αντιπαρασιτικά της αγοράς για το κατοικίδιό σας

Αμπούλα, κολάρο και σπρέι: Τα καλύτερα αντιπαρασιτικά της αγοράς για το κατοικίδιό σας

Τeam Petmou

20/06/2023

Photo: Unsplash

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και οι βόλτες με τα αγαπημένα μας κατοικίδια είναι πιο πολλές και μεγαλύτερες σε διάρκεια.

Όμως αυτή την εποχή θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι κάνουν όλο και πιο συχνά την εμφάνισή τους τα γνωστά σε όλους παράσιτα. Τα παράσιτα είναι μικροοργανισμοί που διαβιούν, είτε πάνω στο δέρμα των ζώων είτε μέσα στον οργανισμό τους.

Η αποπαρασίτωση των αγαπημένων μας φίλων είναι μια απαραίτητη διαδικασία για την πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση των παρασίτων και για αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να την ξεχνάμε.

Με τα αντιπαρασιτικά εξασφαλίζουμε την προστασία τους, τόσο από τα εξωπαράσιτα, όπως είναι το κουνούπι, η σκνίπα, τα τσιμπούρια, οι ψύλλοι και άλλα όσο και από τα ενδοπαράσιτα, που βρίσκονται στο πεπτικό σύστημα των ζώων.

Τα παράσιτα καλό είναι να γνωρίζουμε ότι είναι φορείς σοβαρών ασθενειών, όπως λεϊσμανίαση/ καλαζάρ, που μεταφέρεται μέσω της σκνίπας, αλλά και η ερλιχίωση που μεταδίδεται μέσω των τσιμπουριών. Στη γάτα συχνά εμφανίζονται νοσήματα όπως η αιμομπαρτονέλλωση, που μεταδίδεται μέσω των ψύλλων και των κουνουπιών.

Υπάρχουν διαφόρων ειδών αντιπαρασιτικά, όπως αυτά που είναι σε μορφή αμπούλας που απωθούν όλα τα έντομα, αποτρέπουν την τριχόπτωση και κάνουν το δέρμα να λάμπει, αντιπαρασιτικά σε μορφή κολάρου που είναι αδιάβροχα και ασφαλή για ανθρώπους και ζώα και σε μορφή σπρέι.

Προστάτεψε τους μικρούς σας φίλους και χαρίστε τους ασφάλεια και ξεγνοιασιά.

Δείτε τα καλύτερα της αγοράς και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες του κατοικιδίου σας. Για να έχουμε ένα καλό και ανέμελο καλοκαίρι.

Αμπούλες

ECOLIFE DOG SPOT ON M 15 – 30KG

Αντιπαρασιτική φυτική αμπούλα πρόληψης ενάντια σε όλα τα έντομα, τσιμπούρια, ψύλλους, κουνούπια, μυρμήγκια και μύγες. Μοναδικός συνδυασμός φυσικών ελαίων που κάνει το τρίχωμα να λάμπει. Αποτρέπει την τριχόπτωση και τις συγγενείς βλάβες. Απορροφάται γρήγορα από το δέρμα και δεν αφήνει λιπαρό τρίχωμα.
Για σκύλους 15-30kg

Βρείτε την εδώ

ECOLIFE CAT SPOT ON S 0,8 – 4 KG

Αντιπαρασιτική φυτική αμπούλα πρόληψης ενάντια σε όλα τα έντομα, τσιμπούρια, ψύλλους, κουνούπια, μυρμήγκια και μύγες. Μοναδικός συνδυασμός φυσικών ελαίων που κάνει το τρίχωμα να λάμπει. Αποτρέπει την τριχόπτωση και τις συγγενείς βλάβες. Απορροφάται γρήγορα από το δέρμα και δεν αφήνει λιπαρό τρίχωμα.
Για γάτες 0,8-4kg

Βρείτε την εδώ

Κολάρα

ΚΟΛΑΡΟ ECOLIFE S ΛΕΥΚΟ

Κολάρο πρόληψης ενάντια σε όλα τα έντομα, τσιμπούρια, ψύλλους, κουνούπια, μυρμήγκια και μύγες, από φυσικο συνδυασμό citriodiol και γερανιόλης. Αποτελεσματική απωθητική δράση ενάντια σε όλα τα έντομα συμπεριλαμβανομένων τσιμπουριών, ψύλλων, κουνουπιών, μυρμηγκιών και μυγών. Περιέχει αρωματικά φυσικά έλαια αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα.
Το κολάρο είναι αδιάβροχο, έχει μήκος 35cm και είναι κατάλληλο για σκύλους 2,5-8kg. Η δράση του διαρκεί 4 μήνες.

Βρείτε το εδώ

ΚΟΛΑΡΟ ECOLIFE L ΛΕΥΚΟ

Αντιπαρασιτικό κολάρο από φυσικο συνδυασμό citriodiol και γερανιόλης. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός πρόληψης έχει αποτελεσματική απωθητική δράση ενάντια σε όλα τα έντομα συμπεριλαμβανομένων τσιμπουριών, ψύλλων, κουνουπιών, μυρμηγκιών και μυγών. Περιέχει αρωματικά φυσικά έλαια αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα. Το κολάρο είναι αδιάβροχο, έχει μήκος 62cm και είναι κατάλληλο για σκύλους άνω των 20kg. Η δράση του διαρκεί 4 μήνες.

Βρείτε το εδώ

ΚΟΛΑΡΟ ECOLIFE ΓΑΤΑΣ ΛΕΥΚΟ

Αντιπαρασιτικό κολάρο γάτας με σύστημα γρήγορης απασφάλισης. Το πιο αποτελεσματικό φυτικό απωθητικό κολάρο ενάντια σε όλα τα έντομα – τσιμπούρια, ψύλλους, κουνούπια, μυρμήγκια και μύγες. Ο μοναδικός συνδυασμός φυσικών ελαίων κάνει το τρίχωμα να λάμπει. Αποτρέπει την τριχόπτωση και τις συγγενείς βλάβες. Είναι 100% αδιάβροχο και παρέχει 4μηνη προστασία. Επιπλέον είναι ασφαλές για τα παιδιά.

Βρείτε το εδώ

Σπρέι

Citronella Spray Απωθητικό Εξωπαράσιτων 500ml

Σπρέι για την απομάκρυνση εξωπαρασίτων και της φλεβοτόμου σκνίπας. Απομακρύνετε εξωπαράσιτα καθώς και τη φλεβοτόμο σκνίπα η οποία είναι υπεύθυνη για τη μετάδοση της λεϊσμανίασης (Καλααζάρ). Περιέχει 100% αγνά αιθέρια έλαια σιτρονέλας, λεμονόχορτου, τεϊόδεντρου και εκχύλισμα Margosa. Κατάλληλο τόσο για σκύλους όσο και για γάτες. Πανεύκολο στη χρήση αφού το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ψεκάσετε όλο το σώμα του ζώου, το τρίχωμα και τα ακάλυπτα μέρη του σώματός του. Για καλύτερη προστασία, ψεκάστε το κατοικίδιό σας πριν από τη βόλτα.

Βρείτε το εδώ

Σχετικά άρθρα

Μπορεί να βαρεθεί ο σκύλος σας την τροφή του; Τι πρέπει να κάνετε σε κάθε περίπτωση

Τεχνητή νοημοσύνη και φροντίδα κατοικιδίων – Τι λένε οι κτηνίατροι

Ποια είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι έχετε κάνει το κατοικίδιό σας κακομαθημένο