string(139) "Παρακολουθήστε ζωντανά πού βρίσκεται το ζωάκι σας με αυτό το εκπληκτικό Gadget"
Παρακολουθήστε ζωντανά πού βρίσκεται το ζωάκι σας με αυτό το εκπληκτικό Gadget

Παρακολουθήστε ζωντανά την τοποθεσία του ζώου συντροφιάς σας

Στέλλα Πανοπούλου

22/09/2023

Photo: Shutterstock

Έχετε γάτα που της αρέσει να βολτάρει στην πόλη, ή σκύλο που λατρεύει να τρέχει ελεύθερος στο πάρκο;

Σας ανησυχεί η περίπτωση να χαθεί στον δρόμο το κατοικίδιό σας; Θα θέλατε να υπάρχει ένας τρόπος να παρακολουθείτε την τοποθεσία του ανά πάσα στιγμή; Αν ναι, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε πια.

Η mCubed έχει σχεδιάσει και αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα GPS για να μπορούν οι κηδεμόνες ζώων συντροφιάς να ξέρουν κάθε στιγμή πού βρίσκεται ο αγαπημένος τους πιστός σύντροφος. Το σύστημα P-BOX είναι άμεσα διαθέσιμο στην αλυσίδα καταστημάτων Pet City. Αποτελείται από μια συσκευή GPS που τοποθετείται στο κολάρο του σκύλου ή της γάτας σας με τη βοήθεια μιας λωρίδας βέλκρο, και φορτίζεται με μαγνητικό φορτιστή mini USB-USB. Η αυτονομία της μπαταρίας της συσκευής είναι εντυπωσιακή για το μέγεθός της, καθώς και σε σύγκριση με τα ανταγωνιστικά προϊόντα. Λειτουργεί με τη βοήθεια της χρήσης της δωρεάν εφαρμογής για το κινητό, που είναι διαθέσιμη για Android και iOS. Οι οδηγίες χρήσης αποστέλλονται ηλεκτρονικά με σκοπό τη μείωση της κατανάλωσης χαρτιού.

Η διαδικασία είναι απλή: αφού αγοράσετε τη συσκευή, σκανάρετε το QR code που θα βρείτε μέσα στη συσκευασία, για να κατεβάσετε την εφαρμογή που λέγεται mCubed Tracker και υπάρχει στο Play Store και το App Store. Δημιουργείτε λογαριασμό και μέσω του site της mCubed βρίσκετε τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος. Η εφαρμογή λειτουργεί με συνδρομή η οποία κυμαίνεται μεταξύ 4-6€ το μήνα και ρυθμίζεται μέσα από την εφαρμογή και το site της mCubed.

Και αν κάποια στιγμή θέλετε να μετακινηθείτε, και φυσικά να πάρετε μαζί και το κατοικίδιό σας; Η συσκευή λειτουργεί παντού, καθώς έχει παγκόσμια εμβέλεια μέσω προεγκατεστημένης κάρτας SIM. Δεν χρειάζεται να συνάψετε συμβόλαιο με κάποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για να λειτουργήσει το προϊόν – είναι αμέσως έτοιμο προς χρήση. Οι συσκευές συλλέγουν δεδομένα και χρησιμοποιούν τα δίκτυα και τις κεραίες τηλεπικοινωνίας για να τα στείλουν στο κινητό σας. Η mCubed καλύπτει το κόστος της τηλεπικοινωνίας και σας χρεώνει φθηνά πακέτα συνδρομών, για 1 μήνα, 6 μήνες, ή 1 χρόνο, για να έχετε όλα τα δεδομένα σχετικά με το κατοικίδιό σας πάντοτε στο κινητό σας.

Η εφαρμογή είναι απλή και φιλική προς τον χρήστη. Από τη στιγμή που θα συνδεθείτε, χρειάζεται μόνο να προσθέσετε τη συσκευή σύμφωνα με τις οδηγίες που σας παρέχονται, για να μπορέσετε να τη χρησιμοποιήσετε. Στην κεντρική οθόνη της εφαρμογής θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες και λειτουργίες. Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να δείτε την τοποθεσία του κατοικιδίου σας σε πραγματικό χρόνο πάνω στον χάρτη.

Με τη λειτουργία εξερεύνησης μπορείτε να επιλέξετε να ανανεώνεται το στίγμα τοποθεσίας ανά 1 λεπτό όταν το κατοικίδιο βγαίνει έξω χωρίς επιτήρηση ή όταν το ψάχνετε σε περίπτωση που έχει απομακρυνθεί, ενώ με την υπηρεσία Live tracking μπορείτε να βλέπετε την τοποθεσία του κάθε δευτερόλεπτο. Με την πρωτοποριακή λειτουργία Geofencing μπορείτε να ορίσετε ζώνες στις οποίες επιτρέπεται ή απαγορεύεται να βρίσκεται το κατοικίδιό σας, και να ενημερώνεστε όταν βγαίνει ή μπαίνει σε αυτές. Η εφαρμογή διαθέτει και ημερολόγιο στο οποίο μπορείτε να σημειώνετε τα ραντεβού με τον/την κτηνίατρο, τον/την groomer, και οτιδήποτε αφορά τη φροντίδα του ζώου συντροφιάς σας, όπως φαρμακευτική αγωγή κ.α. Ακόμα, η εφαρμογή συγκεντρώνει και σας παρέχει στοιχεία σχετικά με τη δραστηριότητα του σκύλου ή της γάτας σας, όπως τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει και τις περιοχές που έχει επισκεφτεί. Τέλος, όταν η μπαταρία της συσκευής εξαντλείται, λαμβάνετε ειδοποίηση.

Το P-BOX είναι ένα ανθεκτικά σχεδιασμένο προϊόν υψηλής ποιότητας, καθώς η mCubed επιβλέπει την παραγωγή του και εγγυάται την ποιότητά του. Τα ηλεκτρονικά μέρη της συσκευής παράγονται στην Κίνα και την Ευρώπη, αλλά η συναρμολόγηση και η κατασκευή του περιβλήματος και του ιμάντα γίνονται αποκλειστικά στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία μπορεί να βρίσκεται δίπλα σας στην περίπτωση που χρειαστείτε τεχνική υποστήριξη.

Το P-BOX broad απευθύνεται σε σκύλους πάνω από 7 κιλά, και η μπαταρία του διαρκεί έως 5 ημέρες. Το P-BOX smol αφορά σκύλους μικρού μεγέθους και γάτες, και η μπαταρία του διαρκεί έως 3 ημέρες. Και τα δύο μοντέλα βγαίνουν σε 2 χρώματα: κομψό λευκό και χαρούμενο πετρόλ. Η συσκευή παράγεται από βιοδιασπώμενο πλαστικό γιατί η προστασία της φύσης δεν μπορεί να λείπει από τις ανησυχίες μιας σύγχρονης εταιρείας.

Τέλος οι αφίσες με χαμένα ζωάκια! Τέλος η ανησυχία! Τέλος τα χαμηλής ποιότητας ηλεκτρονικά προϊόντα που γεμίζουν την αγορά! Το προϊόν της mCubed έχει δοκιμαστεί εκτενώς, και η εταιρεία σας εγγυάται την ανθεκτικότητα και την αποτελεσματικότητά του. Παραγγείλτε το σήμερα από το Pet City, και έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Σχετικά άρθρα

4 συμβουλές για να κοιμάται το κουτάβι σας ήρεμο το βράδυ

Πώς να παραμείνει η γάτα σας ήρεμη και χωρίς άγχος με καλεσμένους στο σπίτι

Γιατί η γάτα σας αντιπαθεί τον νέο σας σύντροφο