string(0) ""

Κάν’ το όπως η Salma Hayek: πώς να φέρεις 30 ζώα στο σπίτι αποφεύγοντας τα διπλωματικά επεισόδια

Στέλλα Πανοπούλου

09/02/2024

Photo: Instagram

Η διεθνούς φήμης ηθοποιός Salma Hayek Pinnault, εκτός από ταλαντούχα και πανέμορφη, είναι και εξαιρετικά φιλόζωη.

Έχει μιλήσει πολλές φορές για τη μορφή… εθισμού που έχει στις διασώσεις και υιοθεσίες ζώων που βρίσκονται σε ανάγκη. Η Hayek έχει αναφερθεί συχνά σε εξωφρενικούς αριθμούς ζώων που ζουν στο σπίτι της, που κυμαίνονται από τριάντα μέχρι και πενήντα ζώα ταυτόχρονα! Μάλιστα, δεν πρόκειται μόνο για σκυλιά και γατιά: η Hayek έχει σώσει και υιοθετήσει ζώα της φάρμας – αλλά και άγρια ζώα – μεταξύ άλλων άλογα, κουνέλια, χήνες, κοτόπουλα, αλπάκα, ακόμα και μία κουκουβάγια! Εσείς αν ήσαστε παντρεμένος και ζούσατε μαζί με μια Salma Hayek που όλο και κάποιο κατσικάκι θα έφερνε στο σπίτι, πώς θα νιώθατε;

Ο σύζυγος της Hayek, επιχειρηματίας και δισεκατομμυριούχος François-Henri Pinault, φαίνεται ότι κάποια στιγμή κουράστηκε να γυρίζει σπίτι του και να συναντά καινούριες χήνες και χηνόπουλα, με αποτέλεσμα να επιχειρήσει να θέσει κάποια όρια. Άλλοι άνθρωποι μπορεί να λένε “άλλο ένα τατουάζ και μετά σταματάω, τ’ ορκίζομαι”, η Hayek λέει το ίδιο για σκυλάκια καταφυγίου. Αν κι εσείς έχετε την τάση να κάνετε τέτοιες… εκπλήξεις σε συντρόφους, συγγενείς, ή συγκατοίκους, και δεν ξέρετε πώς να διαχειριστείτε την απόγνωση με την οποία σας αντιμετωπίζουν, μπορείτε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Salma.

Πριν από μερικά χρόνια, σε ένα επεισόδιο της βρετανικής εκπομπής The Graham Norton Show, η Hayek εξήγησε στον παρουσιαστή πώς κατάφερε να εντάξει αναίμακτα άλλο ένα σκυλάκι στην τριανταμελή οικογένειά της. Υποχθόνια, λοιπόν, αποφάσισε να ρίξει τον σύζυγό της στα βαθιά, κάνοντάς τον να πιστέψει ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, ώστε η αποκάλυψη για την υιοθεσία του σκύλου να καταλήξει να φαντάζει ασήμαντη μπροστά στο αρχικό σοκ. Το βίντεο από την εκπομπή έγινε viral και κυκλοφορεί ευρέως μέχρι και σήμερα.

@leo_gold10

Choosing Between Husband Or Dog-Salma Hayek #salmahayek

♬ nhạc nền – leo_gold10 – leo_gold10

Η Hayek επανέλαβε αυτά που είπε στον σύζυγό της: “Είπα, “Άκου, νιώθω απαίσια. Δεν ξέρω πώς να στο πω και ξέρω ότι δεν θα πάει καλά. Είμαι πολύ αγχωμένη! Σε παρακαλώ, δείξε έλεος! Έχε υπομονή! Δείξε κατανόηση! Όλα ήταν τόσο αγχωτικά κι είμαι τόσο κουρασμένη, κι ήμουν μόνη εδώ για τόσες μέρες. Κάνεις τρελά πράγματα όταν είσαι σ’ αυτή την κατάσταση!” Όπως φάνηκε, βέβαια, τόση δολοπλοκία ήταν περιττή, καθώς ο Pinault την γνώριζε αρκετά καλά ώστε να καταλάβει αμέσως την πλεκτάνη. “Αχ, σε παρακαλώ, μην μου πεις ότι πήρες κι άλλο σκύλο!” Φυσικά, όλοι οι τρελαμένοι με τα ζώα μπορούμε να ταυτιστούμε!

Η Hayek ισχυρίζεται – και προσπαθεί να πείσει τον Pinault – ότι δεν βρίσκει εκείνη τα ζώα, αλλά έρχονται εκείνα σ’ αυτήν.

Σχετικά άρθρα

Οι δύο σημαντικές εντολές που πρέπει να διδάξετε στον σκύλο σας και θα βοηθήσουν στην καθημερινότητά σας

Οι ερωτήσεις που θα σας έκανε η γάτα σας αν μπορούσε να μιλήσει

Αυτές είναι οι πραγματικές διαφορές ανάμεσα στους σκύλους και τους λύκους