string(0) ""

Τα προϊόντα που χρειάζεστε για την εκπαίδευση του σκύλου σας

Μυρτώ Τζώρτζου

03/04/2024

Photo: Shutterstock

Ένα από τα πιο βασικά πράγματα που πρέπει να κάνει κάποιος κηδεμόνας σκύλου είναι η εκπαίδευση του ζώου του. Αυτή, όπως καταλαβαίνουμε, καλό είναι να ξεκινήσει από πολύ μικρή ηλικία καθώς αν αφήσουμε και περάσει ο καιρός, τότε πολλές άσχημες συμπεριφορές του κατοικιδίου μας παγιώνονται και είναι δύσκολο να διορθωθούν.

Η εκπαίδευση του σκύλου μας είναι μια διαδικασία, η οποία αν γίνει σωστά και έγκαιρα, όπως αναφέραμε, θα μας προσφέρει πολλά καλά και θα κάνει τη ζωή με τον σκύλο μας αρμονική.

Πολλοί κηδεμόνες από την αρχή απευθύνονται, ειδικά αν έχουν έναν λίγο δύσκολο και ανυπάκουο σκύλο, σε ειδικό εκπαιδευτή ώστε να τον αναλάβει. Άλλοι πάλι μπορούν απλά να πάρουν κάποιες συμβουλές και κατευθύνσεις από τον εκπαιδευτή και στη συνέχεια να προσπαθήσουν μόνοι τους να μάθουν τα βασικά πράγματα τον σκύλο τους.

Αυτό απαιτεί φυσικά χρόνο, υπομονή αλλά και τα κατάλληλα ”μέσα” ώστε να γίνει με τον σωστό τρόπο. Και πάντα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας κατά τη διαδικασία της εκπαίδευσης ότι ακολουθούμε θετικές μεθόδους. Σε καμία δηλαδή περίπτωση δεν τιμωρούμε τον σκύλο μας. Επίσης πρέπει να είμαστε συνεπείς στην τήρηση της ρουτίνας, κάτι που καλό θα είναι να κάνουν και όλοι που ζουν στο σπίτι μαζί με τον σκύλο.

Αν λοιπόν αποφασίσουμε να εκπαιδεύσουμε εμείς το κατοικίδιό μας στο σπίτι ή έξω από αυτό, όπως για παράδειγμα στη βόλτα, θα πρέπει να έχουμε τα κατάλληλα πράγματα ώστε η εκπαίδευση αυτή να έχει αποτελέσματα. Τέλος, καλό είναι να ανταμείβουμε τον σκύλο μας για μια καλή του συμπεριφορά. Έτσι θα την επαναλάβει καθώς θα τη συνδέσει με κάτι καλό.

Στην αγορά θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για αυτό, όπως κλίκερ εκπαίδευσης σκύλου, οδηγούς κατάλληλους για εκπαίδευση με μήκη που προσαρμόζονται, σαμαράκια κατάλληλα για τις βόλτες μαζί του, γευστικές και υγιεινές λιχουδιές με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά ώστε να του προσφέρετε όταν σας ακούει σε κάτι που του λέτε, τσαντάκια για αποθήκευση αυτών των λιχουδιών και άλλα.

Εμείς αναζητήσαμε τα καλύτερα και σας τα προτείνουμε:

Clicker Εκπαίδευσης 7×3.5cm

Κλίκερ εκπαίδευσης για σκύλους. 

Θα το βρείτε εδώ


Serrano Λιχουδιές Για Κουτάβια 100G

Λιχουδιές με κοτόπουλο, για ανήλικους σκύλους.

Λιχουδιές με κοτόπουλο, για ανήλικους σκύλους. Μαγειρεύονται σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία προκειμένου να διατηρήσουν όλα τα θρεπτικά συστατικά τους. Δεν περιέχουν γλουτένη, τεχνικά χρώματα, ΓΤΟ και τρανς λιπαρά οξέα. Η μικρή τους συσκευασία σας βοηθά να τα έχετε παντού μαζί σας, σε βόλτες ή εκδρομές. 

Χαρακτηριστικά

Λιχουδιές με κοτόπουλο

Μαγειρεύονται σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία

Χωρίς γλουτένη, τεχνικά χρώματα, ΓΤΟ και τρανς λιπαρά οξέα

Θα τις βρείτε εδώ

Ferplast Daytona Νάυλον Ga15/200 Κόκκινος Οδηγός 15mm x120cm

Οδηγός για σκύλους.

Οδηγός κατάλληλος για εκπαίδευση. Το μήκος του οδηγού προσαρμόζεται, χάρη στους ειδικά σχεδιασμένους κρίκους κατά μήκους του οδηγού.

Θα το βρείτε εδώ


Ferplast Jogging Σαμαράκι Ασφαλείας XL

Σαμαράκι που παρέχει υψηλή ασφάλεια κατά τη βόλτα.

Περιγραφή

Διαστάσεις Λαιμού: 24-28cm

Διαστάσεις Μέσης: 30-38cm

Παρατήρηση:

Το προϊόν διατίθεται σε διάφορα χρώματα και η επιλογή χρώματος γίνεται τυχαία.

Θα το βρείτε εδώ


Ferplast Τσαντάκι για Λιχουδιές ή Τροφή 12x13cm

Τσαντάκι για να αποθηκεύετε λιχουδιές ή τροφή και να το έχετε πάντα μαζί σας.

Περιγραφή:

Το τσαντάκι για σνακ είναι ιδανικό για να έχετε παντού μαζί σας τις λιχουδιές του σκύλου σας. Είναι ένα εύχρηστο και πρακτικό τσαντάκι, κατασκευασμένο από νάυλον, που εκτός από τις λιχουδιές, μπορείτε να αποθηκεύσετε και ξηρά τροφή εάν θέλετε να έχετε ένα γεύμα μαζί σας. Μπορεί πανεύκολα να στερεωθεί στη ζώνη σας καθώς διαθέτει ζώνη με velcro και είναι ιδανικό αξεσουάρ στην εκπαίδευση, στις βόλτες και στα ταξίδια. Μην ξεχάσετε, λοιπόν, κάθε φορά που ο σκύλος σας έχει την επιθυμητή συμπεριφορά ή επιδεικνύει τις γνώσεις του, να τον επιβραβεύετε με την αγαπημένη του λιχουδιά.

Χαρακτηριστικά

Τσαντάκι για σνακ που κλείνει με κορδόνι

Με ζώνη velcro για να μπορεί να στερεωθεί στη ζώνη σας

Αποθηκεύετε λιχουδιές ή τροφή 

Ιδανικό για βόλτες, ταξίδια, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης

Διαστάσεις: 12x13cm

Θα το βρείτε εδώ

 

Σχετικά άρθρα

Μολοσσός: Ποιος είναι ο αγαθός γίγαντας του ζωικού βασιλείου

Γιατί οι σκύλοι τρώνε πέτρες και τι μπορείτε να κάνετε για να τους σταματήσετε

10 τρόποι να ψυχαγωγήσετε τη γάτα σας αν ζείτε σε μικρό διαμέρισμα