string(0) ""

Σπίτι με κατοικίδια – Πώς θα απαλλαγείτε χωρίς κόπο από τις ανεπιθύμητες τρίχες

Στέλλα Πανοπούλου

21/07/2023

Photo: Shutterstock

Καλοκαίρι με κατοικίδια: ακούγοντας αυτή τη φράση, μια ποικιλία εικόνων μπορεί να γεμίζει το μυαλό σας:

Γάτες ξαπλωμένες ανάσκελα να αερίζουν μακάρια τις κοιλιές τους, σκύλοι να βγαίνουν βρεγμένοι από τη θάλασσα και να τινάζουν το νερό από πάνω τους σε ακτίνα δεκάδων μέτρων, γάτες κουλουριασμένες μέσα στον δροσερό νιπτήρα, σκύλοι με τη γλώσσα έξω, να γυρνούν λαχανιασμένοι από τη βόλτα μέσα στη ζέστη, θύσανοι από τρίχες να αιωρούνται πάνω από κρεβάτια και τραπέζια.

Τους ζεστούς μήνες, ένα νέο φαινόμενο ξεκινά να στοιχειώνει την καθημερινότητά μας: σύννεφα από χνούδι και τρίχες, συχνά τόσο μεγάλα που συναγωνίζονται τα ίδια τα κατοικίδια από τα οποία έπεσαν, να πλανώνται νωχελικά στον αέρα. Μπλεγμένες τούφες που κολλάνε στη σκούπα, πετούν μακριά απ’ το φαράσι, κάνουν τα ρούχα και τους καναπέδες μας εμπριμέ. Χνουδόμπαλες που ίπτανται μέσα στα δωμάτια, προσγειώνονται σε έπιπλα, μαζεύονται σε γωνίες, μας προσκαλούν σε ένα φρενήρες κυνηγητό για τη διατήρηση της τάξης και της καθαριότητας.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να πασχίζετε άλλο για να διατηρείτε το σπίτι σας καθαρό και τακτοποιημένο. Με την ισχυρή, ασύρματη, και επαναφορτιζόμενη σκούπα στικ Dyson V15 Detect Absolute, τώρα μπορείτε να σκουπίζετε το σπίτι σας εύκολα, γρήγορα, και με απόλυτη ακρίβεια. Διαθέτει φωτιζόμενο πέλμα που αποκαλύπτει την αόρατη σκόνη και τεχνολογία που ρυθμίζει αυτόματα την ισχύ απορρόφησης. Εάν, μάλιστα, θέλετε να ξέρετε τι σκουπίζετε, η έξυπνη Dyson V15 Detect Absolute, έρχεται εξοπλισμένη με αισθητήρα που καταμετρά το μέγεθος και των αριθμό των σωματιδίων που απορροφούνται, καθώς και οθόνη LCD που απεικονίζει σε πραγματικό χρόνο τι έχει απορροφηθεί.

Πείτε αντίο σε ένα σπίτι-λαβύρινθο με το καλώδιο της ηλεκτρικής σκούπας μπλεγμένο γύρω από τα έπιπλα. Με την ασύρματη Dyson V15 έχετε έως 60 λεπτά αμείωτης απορροφητικής ισχύος χωρίς να χρειάζεστε καλώδια. Πείτε αντίο στις επίμονες τρίχες που μπλέκονται σε χαλιά, κολλούν σε δάπεδα και στρώματα.

Ακόμα, η Dyson V15 διαθέτει τη νέα τεχνολογία de-tangle που την καθιστά την ιδανική σκούπα για σπίτια με κατοικίδια καθώς, με την ειδική κεφαλή καθαρισμού Digital Motorbar, ξεμπερδεύει και καθαρίζει αυτόματα τις τυλιγμένες τρίχες από τη ράβδο καθαρισμού, και φτάνει βαθιά, καθαρίζοντας δυσπρόσιτα σημεία και διαφορετικές επιφάνειες. Με λίγα λόγια, πάει παντού – όπως και οι χνουδωτοί μας φίλοι. Έρχεται εξοπλισμένη με ειδικό εξάρτημα για τρίχες, το οποίο τις αφαιρεί από τα κρεβάτια των κατοικίδιων, από τα καθίσματα του αυτοκινήτου και από τις σκάλες. Τα σκληρά σκέλη-νήματα, που προεξέχουν, περιστρέφονται έως το άκρο της ράβδου καθαρισμού και οι τρίχες στριφογυρίζουν και μπαίνουν στον κάδο σε δευτερόλεπτα.

Τέλος, με το μηχανισμό υγιεινής απόρριψης, μπορείτε να αδειάσετε τον κάδο στα σκουπίδια χωρίς άγγιγμα, με μία κίνηση.

Μπορείτε να βρείτε την Dyson V15 Detect Absolute σε ένα από τα 91 καταστήματα Κωτσόβολος σε όλη την Ελλάδα. Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα άμεσης παράδοσης πανελλαδικά, αλλά και από την υπηρεσία Total Support, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ως προς την τεχνική υποστήριξη. Ο Κωτσόβολος διευκολύνει τις αγορές σας προσφέροντας ευέλικτο πλάνο δόσεων, προσφέρει αμέτρητες επιλογές από χιλιάδες άμεσα διαθέσιμα προϊόντα.

Σχετικά άρθρα

Βρήκαμε τα πιο fun χριστουγεννιάτικα δώρα για τη γάτα και τον σκύλο σας

Τα πιο ωραία κρεβατάκια για το κατοικίδιό σας

Άμμος υγιεινής για τη γάτα σας – Οι τοp στην αγορά